Cart
You have no items in your shopping cart

Carrotcake Muffins

Een gezond tussendoortje maken van je wortelpulp? Deze muffins zijn verrassend lekker!
 

Ingrediënten

  • 1 3/4 cup havervlokken
  • 1 cup wortelpulp van de slowjuicer
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/4 theelepel zout
  • 1 cup plantaardige melk, bijvoorbeeld rijstmelk
  • 1/4 cup agave siroop
  • 1/4 cup rozijnen
      

Bereiding
Doe de havervlokken in je keukenmachine (of een blender) en laat draaien totdat het meel geworden is.
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Mix in een kom het havermeel, bakpoeder, kaneel en zout.
Mix in een andere kom de wortelpulp, de melk en de agavesiroop.
Meng alles in 1 kom en voeg de rozijnen toe.
Plaats de muffinvorm (of losse muffinvormpjes) voor 20 minuten in de oven.
Check na 20 minuten of de muffins al gaar zijn (doe dit met de bekende satéprikkertest) en zo niet, zet de vorm dan nog voor een minuut of 5 a 10 in de oven.


Geniet ervan! Wat vind je van dit recept? Zou je het zelf maken?

Dit recept is geplaatst op de website van De Groene Meisjes.