Biologische kiemgroenten
Kiemzaden van Germ'line. Heerlijke kiemgroente voor bij een boterham met kaas of voor het culinaire gerecht. Met Slowjuice.nl kunt u naast de zaadjes ook speciale kweek spullen bestellen.
Een bijzonder samenstelling van twee soorten kiemen. Alfalfa en tuinkers. Deze hebben een prachtige kleur en duidelijke smaak.
Ideaal rauw te eten met een lichte dressing, in uw salades, soep, omelet en sandwiches
De Ui kiemzaden hebben een pittige smaak. Hiermee kruidt u schotels, salades, pasta's en soepen.
Radijs rode is een kiemgroente die opvalt door de rode kleur. De kiemgroente wordt gebruikt in salades en Oosterse gerechten. De smaak is fris en licht pittig, waardoor het zowel warm als koud een goede toevoeging is aan diverse gerechten.
De radijs kiemzaden hebben een pittige, bijzonder aangename smaak. Uitstekend voor o.a als garnering op een salade.
De zaden hebben de smaak van hoe de radijsjes vroeger smaakten. Heerlijk op een broodje kaas en in salades. Op een toastje met Franse kaas. Ook lekker in roerbakgerechten, sauzen of even meebakken met vlees.
De kiemzaden hebben een een bijzonder duidelijke prei smaak. De prei kiemzaadjes smaken uitstekend bij visgerechten, vissalades, kreeft, mosselen, haring, in de rauwkost of op een broodje met vleeswaren of kaas.
Na de taugé de bekendste kiemsoort. De kiemzaden hebben een neutrale, frisse smaak. Goed te gebruiken voor salades en belegde broodjes.
De enige echte! De kiemzaden hebben een zachte broccolismaak. Goed te gebruiken bij visgerechten, belegde broodjes en salades.
De licht kruidige, oosterse smaak van kiemzaden geeft pit aan salades en sandwiches
De biologisch mosterd kiemzaden hebben een fris, pittige en typische mosterdsmaak. Goed te gebruiken in salades, soepen en op brood. Ook is het een heerlijke topping op avocado met een dressing van citroensap, olijfolie, iets grove mosterd, zout en peper.
Een grote klassieker, rijk aan proteïnen en vitamine C. Kiemzaad van groene soja is caloriearm, zodat het een uitstekend product is bij het afslanken, in combinatie met een evenwichtige voeding