Germ'line
Het Franse merk Germ'line is marktleider op het gebied van biologische kiemzaden en groenten. Door zorgvuldig schoonmaken, inspecteren en testen zijn de kiemzaden van Germ'line van een uitstekende kwaliteit.
Lekker voor bijvoorbeeld in de rauwkost
Basilicum is een eenjarig gewas en vooral bekend als een heerlijk keukenkruid, maar heeft ook een medicinale functie. Basilicum is lekker in o.a. salade, pasta, pesto en uiteraard bij tomaten.
De biologisch mosterd kiemzaden hebben een fris, pittige en typische mosterdsmaak. Goed te gebruiken in salades, soepen en op brood. Ook is het een heerlijke topping op avocado met een dressing van citroensap, olijfolie, iets grove mosterd, zout en peper.
De kiemzaden hebben een een bijzonder duidelijke prei smaak. De prei kiemzaadjes smaken uitstekend bij visgerechten, vissalades, kreeft, mosselen, haring, in de rauwkost of op een broodje met vleeswaren of kaas.
Radijs rode is een kiemgroente die opvalt door de rode kleur. De kiemgroente wordt gebruikt in salades en Oosterse gerechten. De smaak is fris en licht pittig, waardoor het zowel warm als koud een goede toevoeging is aan diverse gerechten.
33% kikkererwten, 33% linzen en 34% fenugriek
De radijs kiemzaden hebben een pittige, bijzonder aangename smaak. Uitstekend voor o.a als garnering op een salade.
Een grote klassieker, rijk aan proteïnen en vitamine C. Kiemzaad van groene soja is caloriearm, zodat het een uitstekend product is bij het afslanken, in combinatie met een evenwichtige voeding
Chia zaadjes hebben een zoete, licht nootachtige smaak.
Ideaal rauw te eten met een lichte dressing, in uw salades, omelet, soep en sandwiches
De zaden hebben de smaak van hoe de radijsjes vroeger smaakten. Heerlijk op een broodje kaas en in salades. Op een toastje met Franse kaas. Ook lekker in roerbakgerechten, sauzen of even meebakken met vlees.