Wat is het verschil tussen de verschillende soorten Angel slowjuicer zeven.
De angel slowjuicer heeft verschillende zeven. Tussen deze zeven zitten verschillen die wij hieronder toelichten.

Standaard zeef (fijne zeef)
Wordt meestal gebruikt voor het extraheren van bladgroenten en wordt het meest gebruikt. (Mogelijk om ook zaden te extraheren.) ! Let op: er wordt minder extractie verkregen wanneer de standaard zeef voor fruit wordt gebruikt in plaats van de zeef voor zacht fruit.
- Bladgroenextract, zaadextract

Zeef voor zacht fruit (grove zeef)
Grotere gaten dan op de standaard zeef, het moet worden gebruikt om items met een hoger vochtgehalte te extraheren.
- Druivensap, sinaasappelsap

Grinding Dichte Zeef
Het holle bodemontwerp van de pureer/maal is heel handig voor het bereiden van ingrediënten zoals rauwe knoflook en rauwe peper, enz. Voor het maken van Kimchi en andere gerechten. Bovendien is pureer/maal zeef geweldig in het maken van koele snacks zoals sorbets voor kinderen in het zomerseizoen met bevroren fruit.
- Gehakt knoflook, gemalen peper, fruitsorbet

Dichte zeef
Wanneer u pindakaas maakt, heeft u de zeef voor pindakaas nodig. Probeer in plaats van suikerachtige pindakaas 100% natuurlijke pindakaas!
- Pindakaas