Ergens anders goedkoper?
Laat het ons weten. Ontvang extra 5% korting op uw bestelling!
035-2063080 [email protected]Sous Vide
Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.
Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen ‘onder vacuüm’ geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.
Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.
Laat ons helpen! Bel: +31 (0)35-6910253
SKU: | 9789048309085 |
Gewicht: | 5000 |
Boeken over: | Sous vide |
Overige specificaties: |
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review